Tommy Lee, En Kryptoanalytiker, Ændrer Sin Bitcoin-Forudsigelse For 2022

Thomas Lee, medstifter af Fundstrat Global Advisors og en førende Wall Street-analytiker, forudsiger, at krypto vil dukke op igen i 2023 efter en dyster præstation i 2022.

I et nyligt interview med CNBC udtalte Lee, at det nuværende cryptocurrency bear market ikke er noget nyt. Han fremhævede, at kryptovalutamarkedet oplevede et lignende nedbrud i 2018, da Bitcoin faldt mere end 70 procent af sin værdi fra sine all-time highs.

Lee bemærkede, at den nuværende markedsnedtur er “afgørende” for branchen, da den eliminerer et stort antal upålidelige deltagere. Han understregede endvidere, at han ikke mener, at kryptografi er uddød. I stedet er han sikker på, at krypto vil bestå på grund af de fordele, den giver.

Lee svarede bekræftende, da han blev spurgt, om han stadig er fortaler for at købe Bitcoin. “Vi skrev oprindeligt om Bitcoin i 2017 og rådede enkeltpersoner til at investere 1 % af deres aktiver i kryptovalutaen. På det tidspunkt blev Bitcoin vurderet til mindre end 1.000 dollars. Uden rebalancering ville denne position repræsentere 40% af deres portefølje i dag.”

Lee er optimistisk omkring Bitcoin

Fundstrat forventede, at Bitcoin vil være mellem 15.000 og 50.000 dollars værd i 2022, da det udsendte sin første undersøgelse om kryptovalutaen i 2017.

Denne prognose er blevet fuldt ud realiseret, idet Bitcoin handlede på $ 50.000-niveauet i starten af året og styrtdykkede til omkring $ 16.000 i løbet af de seneste dage i kølvandet på sammenbruddet af FTX, tidligere den tredjestørste kryptovalutaudveksling.

I februar kom Lee med en endnu mere optimistisk Bitcoin-prognose, idet han udtalte, at den førende kryptovaluta kan nå op på 200.000 dollars i de kommende år.

På det tidspunkt hævdede han, at renterne ville resultere i fremtidige økonomiske tab for obligationsindehavere. Som følge heraf ville mange amerikanske investorer afsætte midler til alternative aktiver såsom kryptovaluta, hvilket kan drive prisen på Bitcoin til 200.000 dollars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close