På Bare Syv Dage Steg Serum Med 140%

Serum (SRM) tokenprisen for Serum, en decentral udveksling (DEX) på Solana blockchain, har gjort det usædvanligt godt på trods af sin forbindelse med FTX-børsen, som gik konkurs.

SRM steg med 140 % på en uge

Sammenlignet med sin værdi på 0,177 dollar den 14. november har valutaparret SRM/USD haft en stigning på 140 % fra uge til uge og bevæger sig op til 0,319 dollar den 21. november. Den daglige graf viser dette tydeligt.

På grund af dette er værdien af virksomhedens aktier, der i øjeblikket er tilgængelige til køb, steget til næsten 73 millioner dollars, og virksomhedens værdi ville være ca. 2,8 milliarder dollars, hvis alle de aktier, der i øjeblikket er udestående, blev handlet.

På trods af at Serum-handelspar er blevet fjernet fra store cryptocurrency-børser, herunder som Binance, OKX, Gate.io og Phemex, er prisen på SRM gået “tæt på nul”, hvilket har fået nogle mennesker til at være bekymrede for en kontinuerlig exit-pumpe.

I lighed med de mange veldokumenterede eksempler på “pump and dump”-operationer forekommer “exitpumper”, når institutionelle investorer kunstigt oppuster prisen på et token på et marked med lav likviditet for at lokke nye købere til, før de sælger hele deres beholdning til uerfarne handlende.

Dette gøres i et forsøg på at drive værdien af tokenet op.

Den voksende mistanke kan til dels tilskrives bekymringer vedrørende Serums forbindelse til FTX. I en årsregnskabserklæring, der skulle have været en del af FTX’s konkursbegæring den 11. november, men som i stedet blev lækket, stod der, at selskabet har forpligtelser på 8 mia. dollar og en reserve, der primært består af illikvide aktiver som SRM.

Især FTX afslørede besiddelser af SRM-tokens med en værdi på over 5,4 mia. dollars, hvilket svarer til næsten 97% af den samlede markedsværdi af Serum.

Som følge heraf har det faktum, at tokenet er knyttet til FTX, øget muligheden for, at dets værdi ville falde betydeligt.

Matt Levine, der blogger om meninger for Bloomberg, sagde, at hvis FTX havde forsøgt at sælge dem på markedet i løbet af en uge, en måned eller et år, ville det have oversvømmet markedet og sænket prisen. “Det er muligt, at de kunne have tjent et par hundrede millioner dollars ekstra på det. Men det enorme lager af Serum er sandsynligvis slet ikke noget værd eller måske meget lidt mere end det. Det er ikke en kritik af Serum; det er snarere en kommentar til, hvor meget vi har sparet op.”

Serum-gaffel adskiller sig fra FTX

De seneste bestræbelser på at adskille Serum fra FTX er faldet sammen med en stigning i prisen på SRM i løbet af den seneste uge.

Den 11. november blev der foretaget uforklarlige tilbagetrækninger på 266,3 millioner dollars fra tegnebøger i forbindelse med FTX, hvilket førte til, at de vigtigste tilhængere af Serum samledes omkring en nødfællesskabsfork.

Ifølge Brain Long, en af de mest kendte validatorer for Solana, er investorernes tillid til SRM blevet genoprettet som følge af gaflen.

På trods af dette har Serums udskillelse ikke resulteret i en stigning i mængden af nye midler, der bliver behandlet gennem dets likviditetsprocedurer. Den 21. november omfattede Serums reserver kun 33.900 SOL, hvilket er et betydeligt fald i forhold til de 3,3 millioner SOL, som de havde i begyndelsen af måneden.

Er der en chance for, at Serum snart vil begynde at falde?

Ifølge resultaterne af den tekniske analyse kan SRM opleve større prisfald i de kommende uger.

Det bearish argument kan sammenfattes således: Der tages hensyn til det tidligere fald i prisen på SRM, som er baseret på dannelsen af en faldende trekant på det daglige diagram. Fremkomsten af en nedadgående trekant i et diagram er en indikation af, at den eksisterende trend vil opretholde sin dynamik.

Som følge heraf holder SRM øje med et potentielt sammenbrud under den nederste trendlinje i trekanten, som ligger ved 0,234 $. I tilfælde af at prisen bryder igennem den tidligere nævnte støtte, er det muligt, at den kan rejse så langt som den maksimale afstand, der findes mellem den øverste og nederste trendlinje i trekanten.

Sagt på en anden måde kan prisen på SRM falde til 0,10 $ i december 2022, hvilket vil svare til en nedgang på 65 %.

På den anden side, hvis symbolet skulle bryde ud over trekantens øverste trendlinje omkring 0,30 $, kan det potentielt gå til sit 50-dages eksponentielle glidende gennemsnit (den røde bølge), som ligger omkring 0,56 $.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close