Øget Vanskelighed Ved At Erhverve Bitcoins

Undersøgelser af tidligere fejlslagne kryptovalutaer viser, at i alt 14 separate børser var ansvarlige for tabet af mindst 1.195.000 BTC, hvilket svarer til 6,3 % af de i alt 19,2 BTC, der var i omløb på det pågældende tidspunkt.

Mængden af bitcoins er begrænset til 21 millioner, hvilket adskiller den fra både andre digitale valutaer og traditionelle valutaer.

Men som følge af mange kryptovalutaudvekslingers fiaskoer i løbet af det foregående årti er mindst 5,7 % eller 1,2 millioner BTC af den samlede mængde Bitcoin, der blev udstedt, blevet permanent fjernet fra cirkulationen.

Mulige teorier

En mulig forklaring på den nylige fiasko for FTX er f.eks., at der var udbredt misforståelse omkring verifikationen af børsens reserver. Ifølge statistikkerne var i alt 14 forskellige børser ansvarlige for sammenbruddet, der resulterede i tabet af 1.195.000 Bitcoin, hvilket svarer til 6,3 % af de i alt 19,2 Bitcoin, der nu er i omløb.

Analysen, der blev udført af medstifteren og CTO af Bitcoin-lagringsplatformen CasaHODL, viser, at Mt. Gox stadig er den førende børs med hensyn til mængden af BTC-beholdninger, der gik tabt.

Lopp advarede om, at økosystemet nu er truet af falske Bitcoin-salg og sagde, at “Bitcoin vil ikke være en enorm værdiopbevaring, hvis flertallet af folk køber falske bitcoins.”

BTC’s værdi

Selv om værdien af Bitcoin som et aktiv stadig er proportional med dens knaphed. Ifølge forskningsresultater har mindst firs kryptoaktiver inkluderet ordet “Bitcoin” i deres titler med det ene formål at vildlede BTC-investorer.

Derfor bremser investorer, der køber forfalskede Bitcoin-aktiver, væksten i værdien af den faktiske kryptovaluta.

Selvforvaltning fremstår som den mest vellykkede teknik til at eliminere afhængighed af kryptovalutabørser og virksomheders “papir Bitcoin”-kontrakter, som begge giver anledning til bekymring for stabiliteten af Bitcoins funktion som et udvekslingsmiddel.

El Salvadors svar

På en pressekonference afholdt den 17. november 2022 afslørede præsident Nayib Bukele fra El Salvador sin hensigt om at begynde at købe 1 BTC på daglig basis fra den dag og fremover.

Ifølge de data, der er tilgængelige i øjeblikket, er El Salvador i besiddelse af 2.381 BTC, som landet købte til en medianpris på 43.357 dollars.

Men da Bitcoin’s præstation har været relativt flad, har dette givet landet en mulighed for at reducere den gennemsnitlige pris for køb af Bitcoin betydeligt. Dette har resulteret i, at nationen har været i stand til at drage fordel af dette vindue af muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close