Medlemmer Af Fællesskabet Debatterer, Hvorfor Inflationen Ikke Lokker Flere Mennesker Til Krypto

Nogle medlemmer af kryptovalutafællesskabet havde store forhåbninger om, at stigende priser ville tilskynde flere mennesker til at investere i markedet for kryptovalutaer; dette er dog ikke sket i det omfang, som de havde forventet.

På r/bitcoin-siden var dette emne omdrejningspunktet for en debat, hvor fællesskabet diskuterede årsagerne til, at mere inflation ikke lokker flere mennesker ind på markedet for kryptovalutaer.

En bruger på Reddit forklarede, at de besluttede at investere i kryptovaluta, fordi de mente, at det ville være en god sikring mod inflation i tilfælde af, at priserne fortsatte med at stige på grund af faktorer som Federal Reserve, der skaber flere penge, og regeringen bruger flere og flere dollars.

Brugeren erklærede, at de havde store forhåbninger om, at andre i subreddit ville følge deres eksempel. Men medlemmet af fællesskabet kan ikke forstå, hvorfor dette ikke er tilfældet.

Som svar på dette gav en bruger på Reddit følgende forklaring: “Større inflation betyder, at priserne på forbrugerting stiger.” På grund af dette mener et medlem på Reddit, at folk har “lidt at investere”, hvilket betyder, at de hellere vil opfylde deres mest basale materielle behov end at spekulere i kryptovaluta.

En anden sprang ind for at erklære sig enig i det sagte og sagde, at når det er koldt udenfor, vil folk hellere bruge gas til at opvarme deres hjem end at investere i “skitseagtige shitcoins”. [Citation nødvendig]

I løbet af denne tid var der en anden, der nævnte det faktum, at den amerikanske dollar (USD) har klaret sig usædvanligt godt indtil videre i år. Ifølge brugeren er værdien af Bitcoin faldet til et historisk lavt niveau i år, når den måles i forhold til værdien af den amerikanske dollar.

En bruger foreslår endvidere, at den udbredte frygt for kryptovalutaens volatilitet, manglen på praktiske anvendelser og udbredelsen af svindel, ponzi-ordninger og hacks bidrager til den brede offentligheds modvilje mod at investere i kryptovalutamarkedet.

På trods af at mange personer havde negative idéer, var der mange flere, der støttede brugen af krypto. For nylig bragte et medlem af fællesskabet det faktum op, at volatiliteten af Bitcoin i år har været mærkbart reduceret sammenlignet med andre teknologiaktier.

Brugeren erklærede, at der allerede er blevet opdaget forskellige anvendelser for kryptovalutaer, herunder forenkling af international handel og etablering af juridisk bindende smartkontrakter. Indbyggerne i fællesskabet gav flere eksempler på svigagtige aktiviteter, herunder nogle, der involverer fast ejendom, falsk guld og pyramidespil.

Den 13. oktober nævnte den britiske politiker Nigel Farage Bitcoin’s faste udbud og usårlighed over for inflation som salgsfaktorer for kryptovalutaen.

Han gjorde det ved at sige, at disse egenskaber gør Bitcoin immun over for inflation. Farage forudser, at der i løbet af de næste to til tre år vil ske en betydelig ændring i Europa, som vil resultere i accept af Bitcoin som en form for valuta der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close