Kan Shiba Inu Nå Op På $1 I 2023 Midt I Nedturen?

Efterhånden som interessen for kryptovalutamarkedet svinder ind, kæmper den berømte meme-token for at bevare sin opdrift.

Hvis 2021 var cryptocurrency-industriens coming out-fest, så har 2022 været dens tømmermænd.

Sidste år nåede den samlede værdi af alle kryptovalutaer 2,9 billioner dollars, men i skrivende stund er dette beløb styrtdykket til knap 800 milliarder dollars.

Shiba Inu (SHIB 0,62%) var en stjerne i kryptoindustriens opgang i 2021 og registrerede et rekordstort årsafkast på 43.800.000.000.000%. Denne eufori er imidlertid forsvundet, da tokenet har mistet 74% af sin værdi i 2022 til dato.

Mange investorer vil hævde, at dette viser, at Shiba Inu udelukkende var et spekulativt middel, men kan tokenet finde nye anvendelsestilfælde, der kan øge sin værdi?

Hvis ja, kan en dramatisk stigning fra den nuværende pris på $0.0000008 til $1 det næste år være i kortene?

Tilliden til virtuelle valutaer er faldet

En række højt profilerede kryptofiaskoer i 2018 har skadet investorernes tillid til selv de mest fremtrædende tokens, såsom Bitcoin og Ethereum, hvis priser er faldet med mere end 75 % fra deres all-time highs.

Tidligere i november indgav en af de største kryptovalutabørser i verden, FTX, på dramatisk vis en konkursbegæring efter kapitel 11.

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at firmaet skylder mindst 3 milliarder dollars til sine kreditorer, hvoraf størstedelen er dets kunder, og det er usandsynligt, at nogen af disse kontohavere vil få hele deres saldo tilbage.

FTX fulgte dog efter adskillige andre store sammenbrud, som f.eks. det af Three Arrows Capital, en krypto hedgefond på 10 mia. dollars.

Den erklærede sig konkurs i juli, hvilket udløste en kæde af begivenheder, der bragte Voyager Digital, et kryptomæglerfirma, der havde skyldt Three Arrows op til 670 millioner dollars, som det ikke kunne inddrive.

Sammenbruddet af TerraUSD stablecoin i maj, da den mistede sin binding til den amerikanske dollar, udslettede en anslået værdi på 60 mia. dollar.

Alle disse katastrofer havde én ting til fælles: almindelige bitcoin-investorer stod til at tabe flest penge, hvilket statslig regulering ofte forhindrer i konventionel finansiering.

Uvist er sandsynligheden for, at disse investorer vil vende tilbage til bitcoin-markederne i fremtiden.

Shiba Inu støder på en række yderligere forhindringer.

Usikkerheden på kryptomarkedet som helhed har utvivlsomt påvirket Shiba Inu. Før FTX-kontroversen blev tokenet handlet til 0,000014 dollar, og derfor er dets værdi faldet med ca. 40 %. Shiba Inus manglende evne til at opnå momentum som betalingssystem på trods af samfundets bedste indsats efterlader kunderne med få grunde til at købe tokens.

I øjeblikket accepterer kun 659 butikker tokenet som betaling for produkter og tjenester; hvis dette antal ikke stiger betydeligt, vil Shiba Inu forblive på de økonomiske marginaler.

For at øge valutaens anvendelighed er Shiba Inu-udviklerne ved at udvikle nye teknologier, såsom et omfattende metaversum.

Shiba Inu er endnu ikke online, men i sidste måned blev der lagt nogle friske konceptbilleder ud, hvilket vakte en del opsigt på de sociale medier.

Ejere af virtuelle ejendomme i den digitale verden vil kunne omdøbe deres grunde ved at betale et gebyr i Shiba Inu-tokens ved den eventuelle lancering.

Disse tokens vil blive ødelagt eller permanent trukket tilbage fra cirkulationen, hvilket vil resultere i en naturlig, proportional stigning i prisen pr. Shiba Inu-token.

Burn-mekanismen findes i flere initiativer med Shiba Inu-tema, som f.eks. Shiba Coffee Company, i et forsøg på at reducere tokens store udbud på 589 billioner enheder.

Branden er Shiba Inus eneste måde at få 1 dollar på

Med 589 billioner tokens i omløb og en pris på 1 dollar pr. token ville Shiba Inu blive verdens mest værdifulde aktiv med en betydelig margen.

Desværre tror selv de mest optimistiske spillere ikke på, at det er muligt, og derfor er den eneste mulighed for at opnå denne pris at begrænse udbuddet.

Det virker usandsynligt, at innovationer som metaverset ville resultere i det 99,99998 % fald i udbuddet, som Shiba Inu ville kræve for at prisen kan nå op på 1 USD.

Det vil heller ikke være afhængigt af samfundets velvilje til at sende deres tokens til døde tegnebøger i et forsøg på at fjerne dem fra cirkulationen.

I virkeligheden var kun 30 millioner tokens blevet brændt i de foregående fireogtyve timer (som i skrivende stund).

Hvis denne hastighed opretholdes konstant, vil kun 10,9 milliarder tokens blive brændt årligt, hvilket betyder, at det vil tage over 64.000 år for Shiba Inu at nå $1.

Derfor vil investorer, der forventer, at Shiba Inu vil stige til $1 inden 2023 eller i deres levetid, sandsynligvis blive skuffet. For at dette kan ske, skal forbrændingshastigheden accelereres med et absurd stort beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close