FTX Skylder Mere End 3B$ Til Kreditorer

Da navne og andre identifikationsoplysninger blev fjernet fra det dokument, der blev offentliggjort, er det nu uvist, hvem disse mulige kreditorer er.

Hvad skete der før

Den 20. november udsendte FTX Trading LTD en erklæring fra retten om, at virksomheden skylder over 3 mia. dollars til sine 50 største kreditorer. Dokumentet blev offentliggjort. Dokumentet blev forelagt for den amerikanske konkursdomstol for distriktet Delaware som led i selskabets konkursbehandling efter kapitel 11. Proceduren foregår i USA.

Det fremgår af begæringen, at FTX skylder mere end 226 mio. dollars til en enkelt person, mens resten af de skyldige penge falder et sted mellem 21 og 203 mio. dollars. Ingen kender navnene på kreditorerne, og ingen ved, hvor deres hjem befinder sig. Ifølge det, der stod i brevet, er “Top 50-listen baseret på skyldnerens aktuelt tilgængelige kreditoroplysninger”.

“Dette omfatter kundeoplysninger, der er indhentet, men som ikke er tilgængelige på anden vis på nuværende tidspunkt”, står der i sætningen. “Dette skyldes løbende vedligeholdelse.”

Debitors reaktion

Debitorerne fortsætter deres undersøgelse af alle penge, der er blevet angivet, herunder eventuelle betalinger, der endnu ikke er registreret i debitors bøger og optegnelser. I samme forbindelse bestræber skyldnerne sig på at få adgang til alle deres kunders oplysninger.

Den 11. november meddelte FTX, at selskabet ville indgive konkursbegæring under kapitel 11 som følge af selskabets bratte kollaps. På det tidspunkt meddelte virksomheden, at dens tidligere administrerende direktør, Sam Bankman-Fried, havde indgivet sin afskedsbegæring, og at John J. Ray III havde overtaget rollen som administrerende direktør i virksomheden.

Hvad skal der ske for FTX

Den oprindelige erklæring fra Ray lød som følger: “Det er hensigtsmæssigt at foretage en øjeblikkelig lettelse af Chapter 11 for at give FTX Group mulighed for at analysere sin situation og udvikle en proces, der kan optimere genopretningen for interessenterne. […] Når alle FTX-koncernens ressourcer forvaltes sammen som en sammenhængende enhed, opnås de bedste resultater.”

Siden da har optegnelser vist, at det er muligt for FTX at have i alt mere end en million kreditorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close