Er Tiden Nu Inde Til At Investere I Bitcoin, Ethereum Og Cronos?

I dag er den ekstremt uregelmæssige prisaktivitet, der er observeret på Bitcoin-markedet, endnu engang i fokus. Som af 13:45 p.m. ET er cryptocurrency-markedet som helhed steget med lidt mere end 1,5% i løbet af de sidste 24 timer.

Ikke desto mindre fortsætter de fleste investorer med at fokusere på Bitcoin (BTC -0.32%), Ethereum (ETH -0.29%) og Cronos (CRO -1.09%) på grund af omfanget og betydningen af disse store blockchain-projekter. Disse tre tokens steg 1.8%, 2.8% og 4.4% i løbet af de foregående 24 timer som af 1:45 p.m. ET.

Det er interessant, at Bitcoin’s bevægelse (den laveste af de tre) fulgte efter en periode på 85 minutter i mandags, hvor der ikke blev genereret nogen blokke. Dette problem synes at være relateret til en vanskelighed ændring, som har rejst bekymringer i krypto samfund.

Andre førende kryptovalutaer, såsom Ethereum og Cronos, har deres egne unikke katalysatorer og modvind. Det blev afsløret i denne uge, at XRP ville begynde at teste en sidekæde, der er kompatibel med Ethereum-smartkontrakter.

Og Cronos har nydt godt af de seneste spilrelaterede forbedringer, som har fået investorerne til at interessere sig for vækstpotentialet i denne blockchain-virksomhed.

Muligheden for flere renteforhøjelser fra den amerikanske centralbank fortsætter dog med at virke som modvind for alle risikoaktiver. Dette gør prisbevægelsen for disse førende mønter mere vanskelig at forstå.

I øjeblikket synes markederne at være domineret af ekstremt ulogiske ræsonnementer. I betragtning af sidste uges varmere end ventede KPI- og PPI-målinger troede størstedelen af investorerne oprindeligt, at dette ville resultere i flere renteforhøjelser, hvilket er skadeligt for risikoaktiver.

Da de hørte nyheden, blev kryptovalutaer, aktier og obligationer alle øjeblikkeligt solgt ud.

De seneste dage er der dog igen kommet et opadgående momentum, da nogle investorer har en tendens til at tro, at yderligere renteforhøjelser i den nærmeste fremtid kan føre til en recession på mellemlang sigt.

Denne recession kan føre til rentenedsættelser tidligere end forventet.

Denne anden afledte holdning ser ud til at være i spil igen i dag, idet hovedparten af de kortsigtede udløsere fortsat indikerer nettotab for kryptovalutaer.

I betragtning af vanskelighederne ved at fremskrive pengepolitiske valg og de fleste eksperters manglende evne til at forudsige den inflation, vi står over for i øjeblikket, kan man hævde, at enhver form for fremadrettet prognose sandsynligvis vil være fejlagtig. Det er forudsigelsernes natur.

Ikke desto mindre vinder den opfattelse, at vi måske skal have lavere renter på mellemlang sigt, når Federal Reserve bryder noget, stadig mere indpas.

For risikoaktiver som kryptovalutaer kan tilbagevenden af billige(re) penge til systemet være drivkraften for yderligere prisstigninger. Det er endnu uvist, hvad der vil ske i de næste måneder og kvartaler, men det er nok at sige, at investorerne har meget at bearbejde i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close