Det Er Blevet Foreslået, At Der Bruges For Meget Tid På Kryptoregulering

Michael Hsu, den fungerende chef for OCC i USA, er bekymret for, at myndighederne fokuserer “for meget tid på krypto” i stedet for at tage fat på andre presserende problemer i den finansielle og teknologiske sektor.

I et interview med Reuters den 13. oktober gav OCC-chef Rob McEwen, der er kendt for at være skeptisk over for kryptovalutaer, udtryk for bekymring over, at kryptovalutaer “optager en masse mentalt rum for en frygtelig masse mennesker” i forbindelse med regulering.

Siden maj 2021 har Hsu været administrator af det føderale banksystem og økonomisk chef for Office of the Comptroller of the Currency (OCC).

I løbet af sin embedsperiode har han talt for et strengere tilsyn med kryptovalutaindustrien og højere kriterier for stablecoins. Desuden har han fremhævet behovet for en forsigtig tilgang til lovgivningen om kryptovalutaer i lyset af “røde flag” i forbindelse med branchens eksplosive vækst.

I et interview med Reuters udtalte han: “Vi bruger for meget tid på krypto,” og fortsatte: “Det er fascinerende, det har knudrede vanskeligheder… men i forhold til andre teknologiske og finansielle bekymringer tror jeg, at vi nu er en slags overvægt af krypto.”

Hsu fortsatte med at sige: “Den vedvarende besættelse af hjerneområdet begynder at bekymre mig nu, at vi ikke bruger den tid og opmærksomhed på nogle andre ting”, med henvisning til fintech, et emne, som han i sidste måned understregede, at der var behov for øjeblikkelig overvågning for at undgå et “alvorligt problem eller en krise” på grund af sektorens voldsomme ekspansion.

Hsu henviste til fintech, da han kom med denne udtalelse.

Fintech er fremtiden for den finansielle sektor, mener OCC-chefen, som også mener, at der er behov for målrettede ressourcer for at sikre fintech’s fortsatte succes på lang sigt.

Han bemærkede, at nutiden er fremtiden, så jeg mener, at vi skal få mest muligt ud af den.

I et foredrag, som han holdt den 11. oktober på et forum arrangeret af Harvard Law School, beskrev Hsu kryptovalutabranchen som “en umoden virksomhed bygget på en umoden teknologi.” Som følge heraf er Hsu’s ideer ekstremt ulige hans egne.

Hsu udtrykte også sin utilfredshed med kryptoindustriens tilsyneladende udnyttelse af FOMO-syndromet, idet han hævdede, at det tilskynder til hensynsløs spekulation snarere end innovation. Han udtalte: “Løfter om innovation og inklusion dækker ofte over krypto’s fremme af en guldfeber-vibe, der udnytter folks frygt for at gå glip af det næste Google eller Amazon.”

Hsu gav også udtryk for sin utilfredshed med kryptoindustriens tilsyneladende udnyttelse af FOMO-syndromet.

Ifølge Hsu “stammer min mistænksomhed over for krypto fra en utilfredshed”, og grunden til dette er, at “de mest lovende koncepter er blevet skubbet ud af spænding og en bekymring for handel.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close