Denne Kryptovaluta Kan Have Et Eksplosivt Opadgående Potentiale

I den seneste måned har Toncoin været en af de mest populære alternative kryptovalutaer på markedet. Men hvor længe vil det vare?

På trods af kryptokulden har et par alternative kryptovalutaer trodset oddsene. For eksempel er Toncoin (CRYPTO: TON) steget med omkring 25 % i den foregående måned.

Baseret på denne seneste stigning er Toncoin i øjeblikket blandt de 30 bedste kryptovalutaer i verden med en markedsværdi på over 2,1 milliarder dollars.

Toncoin sælges nu for mindre end $2, og nogle investorer mener, at den har endnu mere opadgående potentiale.

Der er to grunde til at overveje denne potentielt eksplosive altcoin til din cryptocurrency-portefølje, men der er også en grund til, at Toncoin kan være for varm for mange investorer til at håndtere.

Telegram-forbindelse

Toncoin er en decentraliseret Layer 1 blockchain skabt af Telegram, et prominent messaging-program med over 700 millioner brugere globalt set.

I lighed med andre populære Layer 1 blockchains har Toncoin lynhurtige transaktionsbehandlingshastigheder og næsten ikke-eksisterende transaktionsgebyrer.

Det giver også udviklere mulighed for at bygge decentraliserede apps oven på netværket. På denne måde opfører Telegram sig på samme måde som Ethereum (0,48 procent ETH).

Toncoin er en blockchain, der er bygget specielt til Telegram-brugere. Du ville kun engagere dig i denne blockchain, hvis du allerede er Telegram-bruger.

Ud over at sende beskeder til andre Telegram-brugere kan du måske en dag være i stand til at sende dem krypto penge via en blockchain wallet. Det er derfor, at forbindelsen med Telegram er så vigtig; det garanterer effektivt Toncoin en brugerbase på hundredvis af millioner.

Eksplosiv ekspansion

Hvorfor har Toncoin pludselig vundet popularitet? I forbindelse med Telegram blev der i slutningen af oktober debuteret et nyt auktionsprojekt af Toncoin, som giver Telegram-brugere mulighed for at købe og handle Telegram-identiteter.

Den eneste fangst er, at Toncoin skal bruges til at købe disse brugernavne. Dette har øget efterspørgslen efter Toncoin, da auktionsminimum for de mest eftertragtede Telegram-identiteter er 10.000 Toncoin, eller omkring 17.500 dollars i nuværende amerikanske dollars.

Dette program er bemærkelsesværdigt, fordi det etablerer en tilbagevendende, vedvarende efterspørgsel efter Toncoin. For at betale for disse brugernavne skal du have Toncoin, og hvis du derfor ikke har det, skal du gå ud og skaffe dig nogle.

Hvis Telegram endelig vedtager Toncoin til kryptovalutabetalinger, kan disse identiteter blive afgørende.

Lovgivningsmæssig fare

Investering i Toncoin bærer en betydelig negativ risiko, dog på grund af sin tilknytning til Telegram. I 2018 tog Securities and Exchange Commission skridt mod Telegram.

I løbet af denne tid gennemførte Telegram et første møntudbud (ICO) på 1,2 mia. dollar for dette blockchain-projekt. Dette resulterede i en ophedet juridisk strid med SEC, en stor bøde og Telegrams løfte om ikke at udstede et kryptovaluta-token før 2023.

I 2020 bukkede Telegram Open Network i sidste ende under for myndighedernes kontrol og blev opløst.

Telegram Open Network vendte tilbage i 2021 som Toncoin, der relancerede sig selv som The Open Network (“TON”). Telegram hævder, at The Open Network blev udviklet af elitekodere uden tilknytning til det oprindelige Telegram-team.

Disse programmører udnyttede noget af den open source-kode, der lå rundt omkring på nettet, og konstruerede en ny blockchain på grundlag heraf.

Pavel Durov, Telegrams administrerende direktør, har udtalt, at han støtter The Open Network, men han vil gerne understrege, at det ikke er tilknyttet Telegram.

Så det er spændende at se, hvordan SEC vil reagere, og hvordan det amerikanske lovgivningsmæssige landskab vil påvirke både Telegram og Toncoin.

For eksempel kan du købe Toncoin på visse kryptobørser, men ikke på Coinbase (COIN -2.83%) i USA. Du kan stadig sende og modtage beskeder, men du kan ikke deltage i Telegrams brugernavnsauktion, hvis du bor i USA.

Hvad kan man forvente i 2023

Det kommende år vil være meget begivenhedsrigt for Toncoin. Dette afhænger i høj grad af Telegrams skæbne, som måske søger en børsintroduktion i 2023.

Telegram kan give en del af en eventuel yderligere fondsinjektion til blockchain- og kryptovalutainitiativer, som Toncoin.

Der er også spørgsmålet om, hvordan SEC vil reagere på Telegrams genkomst på kryptomarkederne via Toncoin.

Med Telegrams tilstedeværelse i Rusland, hvor det har været meget brugt til at undslippe censur, er det let at se, hvordan Telegrams lovgivningsmæssige vanskeligheder kan blive omstridte i USA og internationalt.

For rent opadgående potentiale, er det svært at ignorere tiltrækningen af en blockchain bygget til sociale medier netværk med 700 millioner brugere. Dette kan blive en fremragende peer-to-peer-kryptovalutahandelsmetode.

Når man undersøger Toncoin, bliver det imidlertid svært for forsigtige investorer at overse de mulige advarselsflag.

Af denne grund vil jeg fortsætte med at overvåge Toncoin gennem 2023, men jeg kan ikke anbefale et køb. Det er simpelthen for risikabelt for den gennemsnitlige investor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close