Denne Cryptocurrency Stock Har Lige Fået En Enorm Godkendelse

Alphabet har officielt valgt Coinbase som deres betalingsprocessor for Google Cloud-kunder.

Volatiliteten på kapital- og kryptovalutamarkederne i 2022 er ikke uventet. Tiden med meme-aktier og stigende aktiver synes så fjern. Coinbase (COIN 0,19 %) har siden sin børsintroduktion i april 2021 været en af Nasdaqs mest overvågede aktier.

Det er blevet vanskeligt at følge med selskabets fremskridt i lyset af voksende regulatoriske bekymringer om kryptomarkederne og faldende investorinteresse.

På trods af al denne uro har Coinbase dog gjort store fremskridt. I dette essay vil vi undersøge, hvordan Coinbase er begyndt at lægge grunden til at blive et fuldspektret kryptokonglomerat og til at gå ud over en handelsbørs.

Big tech er påvirket af Wall Street

Coinbase afslørede i sommer, at de har indgået et samarbejde med kapitalforvaltningsselskabet BlackRock. Specifikt er forholdet centreret om BlackRocks Aladdin risikostyringssoftware.

På et højt niveau anvender hedgefonde og andre finansielle organisationer Aladdins software til at foretage analyser på tværs af aktier, obligationer, valutavalutaer, derivater og andre aktiver. Selv om det er en forbløffende liste over aktivklassifikationer, kan du så komme i tanke om noget andet? Coinbase gjorde det.

Ifølge en pressemeddelelse offentliggjort på Coinbase’s blog, BlackRock har valgt børsen til at fungere som sin integrator for at levere “krypto handel, opbevaring, prime brokerage, og rapporteringstjenester til Aladdin’s Institutional kundebase, som også er Coinbase kunder.”

Selv om dette samarbejde stadig er i sin vorden, er det måske ikke overraskende, at andre store virksomheder, om end inden for andre områder, har taget dette til efterretning.

Internetgiganten Alphabet indgik så sent som i sidste uge et strategisk samarbejde med Coinbase. Lad os undersøge, hvorfor dette er et vigtigt fremskridt for Coinbase og kryptovaluta-økosystemet.

Er dette samarbejde vigtigt?

Der er flere bevægelige dele i Alphabets aftale med Coinbase, og begge parter har noget at vinde.

Alphabet har i det væsentlige valgt at acceptere Bitcoin, Ether og Dogecoin som betaling for sine cloud-tjenester. Coinbase vil drive disse transaktioner gennem sit Coinbase Commerce-produkt.

Dette er en spændende situation for Coinbase, da det kan hævdes, at da Alphabets cloud-platform fortsætter med at udvide, vil Coinbases infrastruktur muliggøre flere transaktioner. De to mest usikre faktorer er graden af accept af kryptobetalinger og det stigende antal kryptomønter, der understøttes af Google Cloud.

Dette er en fantastisk udvikling for Coinbase, men det er også en stor sejr for Alphabet. Amazon og Microsoft er branchens førende inden for cloud computing, men Alphabets Google Cloud-platform er hurtigt ved at vinde markedsdominans.

Ifølge partnerskabsaftalerne Coinbase “Google Cloud blev valgt som en strategisk cloud-leverandør til udvikling af forbedrede udvekslings- og datatjenester. Derudover vil Coinbase udnytte Google Clouds robuste compute-platform til at analysere blockchain-data i stor skala og Googles førsteklasses fibernetværk til at udvide den verdensomspændende rækkevidde af sine cryptocurrency-tjenester.”

CNBC rapporterer, at Coinbase vil fjerne nogle af sine eksisterende apps fra Amazons AWS-skyplatform. Dette er en vigtig udvikling for Alphabet. Coinbases ledelse har ikke ladet sig afskrække af kryptovinteren, på trods af at det stadig er tidligt i spillet.

På trods af styrtdykkende aktivpriser og færre handelsvolumener har Coinbase’s ledelse aktivt arbejdet for institutionel vedtagelse af kryptovalutaer.

Hold øje med værdien

Owen Lau er researchanalytiker for aktier hos Oppenheimer. Han har på nuværende tidspunkt en Buy-rating og et kursmål på 107 USD for aktien. I et nyligt interview blev han spurgt om konsekvenserne af dette samarbejde, og hvad det kan betyde for Coinbase.

Interessant nok, men ikke overraskende, erklærede Lau ikke specifikt, om denne transaktion vil have en kortsigtet indvirkning på Coinbase-aktier. Da markederne i øjeblikket oplever en kryptovinter, mener han, at investorerne ville være bedst tjent med at udvise forsigtighed.

Coinbase forventes at rapportere overskud for tredje kvartal af 2022 den 3. november. Selv om der kan være en vis kortsigtet volatilitet i dagene op til indtjeningen, bør kloge investorer vente til efter indtjeningsrapporten, før de foretager en vurdering af virksomheden.

Selv om Coinbase handles betydeligt under sine højder, er det stadig et meget spekulativt selskab. Under opkaldet vil investorerne næsten helt sikkert få mere at vide om selskabets fremskridt med BlackRock, Alphabet og eventuelle andre mulige alliancer.

Kryptovaluta er næsten helt sikkert kommet for at blive i en eller anden form. Dens betydning i den bredere økonomi og på de finansielle markeder vil uden tvivl ændre sig.

Investorerne bør dog være opmuntret af det faktum, at verdens førende finansielle og teknologiske virksomheder ikke kun er aktive med kryptovalutaer, men også er tilknyttet Coinbase. For investorer med et langsigtet markedssyn kan Coinbase være et fantastisk selskab at købe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close