1 Kryptovaluta, Som Jeg Ville Købe Med Det Samme

I tider med markedsvolatilitet giver Bitcoin en spændende kombination af relativ sikkerhed og opadgående potentiale i forhold til andre kryptovalutaer.

Bitcoin har haft et vanskeligt år (BTC -1.03%). I de første elleve måneder af 2022 er den faldet med svimlende 65 procent.

Lige da det så ud til, at Bitcoin havde stabiliseret sig over 20.000 dollars efter årets første kryptomarkedsnedbrud, slog FTX-markedssmitten til.

Som følge heraf handler Bitcoin i øjeblikket omkring 16.825 dollars, hvilket er en reduktion på omkring 75 % fra sit all-time high på 68.789,63 dollars.

Ikke desto mindre er Bitcoin stadig mere tiltalende end nogen anden kryptovaluta på markedet i dag.

Hvis du er risikotolerant og søger efter en cryptocurrency til at købe inden årets udgang, er Bitcoin den cryptocurrency at købe. Her er fire begrundelser.

FTX-smittefare

Først og fremmest er Bitcoin ikke blevet direkte påvirket af den nuværende smitte på valutamarkedet.

Du kan være rolig i visheden om, at Bitcoin ikke var involveret i nogen markedsmanipulationer, der finder sted i Bahamas, selv om der kan være flere sko at tabe i den komplicerede FTX-sag.

Bitcoin faldt til det laveste niveau i to år umiddelbart efter FTX-krakket. Investorerne havde dog tidligere opereret ud fra den antagelse, at Bitcoin ikke var en del af FTX’s korthus.

Eksponering for SEC-regulering

En anden vigtig overvejelse er, at Bitcoin synes at være den eneste kryptovaluta, som myndighederne er enige om ikke er et værdipapir.

Dette er afgørende, da det indikerer, at Bitcoin stort set er immun over for potentiel reguleringsfare.

SEC har tidligere antydet, at det kan sigte Ethereum (ETH -1.73%) som et værdipapir, men har gjort det meget klart, at Bitcoin ikke vil være genstand for direkte reguleringsmæssige håndhævelsesprocedurer.

Den seneste “alt klart” signal kommer fra europæiske regeringsmyndigheder, som for nylig konkluderede, at Bitcoin ikke er et værdipapir.

Prestigefyldt status

Selv om investering i kryptovalutaer aldrig er helt risikofri, er Bitcoin nu måske den “sikreste” kryptovaluta at købe.

Den har den største markedskapitalisering og er den mest populære kryptovaluta blandt individuelle og institutionelle investorer.

I virkeligheden har Bitcoin dobbelt så stor markedsværdi som Ethereum, dens nærmeste konkurrent med hensyn til markedsværdi.

Bitcoin har også den længste track record af alle kryptovalutaer på markedet, samt en dokumenteret historie med at komme tilbage fra tidligere markedskrak.

Som følge heraf betragtes Bitcoin almindeligvis som en “blue-chip” kryptovaluta. Det er den første kryptovaluta, som mange investorer har i deres besiddelse.

Bitcoin er mindre farlig end andre volatile kryptovalutaer, men er langt fra lige så sikker som “blue-chip”-aktier.

Eksistensen af en potent udløser for fremtidig prisstigning

En velkendt, betydelig udløser, der kan påvirke fremtidige markedshandlinger, er et andet vigtigt element i Bitcoin’s favør. Denne katalysator kaldes Bitcoin halvering, og det sker hvert fjerde år.

En Bitcoin halvering halverer belønningen for minedrift af en ny blok på netværket. Den anden halvering vil finde sted i 2024, og investorerne er allerede i gang med at foregribe, hvad dette kan betyde for Bitcoins fremtidige pris.

Tre tidligere Bitcoin halveringsbegivenheder har fulgt et meget forudsigeligt mønster. Prisen stiger støt i 15 måneder forud for halveringen, og stiger derefter i de efterfølgende 15 måneder efter halveringen.

Da den anden halvering er sat til april 2024, kan Bitcoin-værdierne begynde at komme op igen allerede i første kvartal af 2023.

Hvor langt kan Bitcoin stige?

Det er klart, at det centrale spørgsmål er, hvor meget højere Bitcoin kan stige i 2023. Når man undersøger Bitcoins konsensusprisprognoser, bliver det tydeligt, at mange investorer forventer, at 2023 bliver et blomstrende år for Bitcoin.

For eksempel, Pantera Capital, en krypto hedge firma beliggende i Californien, er nu prognose, at Bitcoin vil nå $36,000 ved marts 2024 på grund af indestængte op købsefterspørgsel i forbindelse med den næste Bitcoin halvering.

Når man overvejer Bitcoin langsigtede udsigter, bliver situationen endnu mere fascinerende. Husk på, at disse prisforudsigelser kan være pinligt upræcise (råb til alle de analytikere, der forudsagde, at Bitcoin vil nå $ 250.000 i 2022!).

Det er dog tydeligt, at Bitcoin har et potentielt højt loft. Nogle prominente investorer forudsiger, at Bitcoin vil nå 500.000 dollars i 2030.

Andre, såsom Cathie Wood fra Ark Invest, fortsætter med at forudsige, at Bitcoin pris vil nå $ 1 million.

Derfor er jeg optimistisk med hensyn til Bitcoins fremtidige potentiale. Jeg er på ingen måde en Bitcoin-maksimalisten, men jeg beundrer den relative sikkerhed og tryghed i Bitcoin (i forhold til andre kryptovalutaer) og de svimlende fremtidige afkast.

At købe Bitcoin på dette tidspunkt er en stjæle. Bitcoin er den eneste kryptovaluta, der skal købes og holdes i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Press ESC to close